Nopeat laukkujen ja kenkien korjaukset Helsingissä – vankkaa laatua Kaivopihan suutarilta

Ota yhteyttä
Kaivopihan suutari Helsinki

Ammattitaitoiset kenkien ja laukkujen korjaukset Helsingin sydämessä


Kaipaavatko lempikenkäsi korjausta tai tyylikkäin laukkusi ehostusta? Kaivopihan suutari palvelee sinua Helsingin Kaivokadulla aivan rautatieaseman kupeessa.  Tuo meille korjaukseen rikkinäiset laukkusi, reppusi sekä salkkusi. Niin kenkien kuin laukkujenkin korjaus hoituu meiltä näppärästi myös pikapalveluna. Huomaathan, ettemme korjaa matkalaukkuja. Suutari- ja laukkupalvelun lisäksi voit teettää myös uudet avaimesi meillä. Poikkea käymään ja kysy lisää!


Käsittelemme korjattavat tavarat niin, että voit hyödyntää niitä huoletta uudelleen. Säästät meillä sekä aikaa että rahaa, kun tuot korjaamista kaipaavat kenkäsi ja laukkusi meille kunnostettavaksi. Työntekijämme tekevät työtään ilolla ja monien vuosien varmalla kokemuksella. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille aina etusijalla.  Suutariliikkeemme jatkaa aiemman Alladin-liikkeen jalanjäljissä.


Ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme Kaivokadulla!

KENKIEN KORJAUS

Suutaripalvelut, kuten kenkien peruskorjaukset sekä korkolappujen ja puolipohjien vaihdot hoituvat näppärästi liikkeessämme. Elätkö kiireisen arjen keskellä? Ei hätää, sillä Kaivopihan suutari tarjoaa suutaripalvelua myös pikapalveluna. Näin voit ottaa korjatut kenkäsi käyttöön jälleen mahdollisimman nopeasti.

Laukkujen korjaus Kaivopihan Helsinki

LAUKKUJEN KORJAUS 

Meiltä hoituu tehokkaasti rikkinäisten olkalaukkujen, salkkujen sekä reppujen korjaus. Arjen kiireessä on tärkeää, että rispaantuneet tavarat saadaan pikaisesti korjattua suutarilla. Tämän lisäksi niiden uudelleenkäyttöönoton tulisi olla helppoa. Kestävän kehityksen kannalta on hienoa, että laadukkaat hankintamme saavat arvoisensa kohtelun myös ollessaan kauan käytössä. Vaihdamme lukot, hakaset, vetoketjut, salkun lukon haat sekä uudet olkahihnat vanhojen tilalle. Matkalaukkuja emme valitettavasti korjaa. 

AVAINPALVELUT


Puuttuuko sinulta vara-avaimet? Meiltä saat uudet avaimet pikaisellakin aikataululla. Sijaintimme Kaivokadulla, aivan rautatieaseman läheisyydessä mahdollistaa nopean palvelun. Teetämme uusia avaimia jokaiseen tarpeeseesi. Perinteiset kotiavainmallit, kuten Abloy - sekä Exec-avaimet kuuluvat valikoimaamme. 

Alla olevasta kuvagalleriasta pääset kurkistamaan Kaivopihan suutaripajamme sisätiloihin!